Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Oferte speciale

Toate promotiile

Te sunam Noi

Va rugam sa introduceti numarul de telefon, Te sunam in mai putin de 12 ore

Numar :
Intarziere :

Produse noi

Toate produsele noi

Produse vizualizate

Slabiti Usor si Rapid

Pui cu orez brun

Pui cu orez brun

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Încearcă şi varianta mai uşoară a popularelor mâncăruri cu orez – bogată în fibre, de la orezul brun şi de la legume. / 4 portii

Mai multe detalii...

Poze cu caracter informativ

Pordus indisponibil


Anunta-ma cand este disponibil

Ingrediente:

  • 2 căni de orez brun proaspăt fiert
  • 4 jumătăţi piept de pui, dezosat şi fără piele
  • 2 bucheţele de broccoli, de dimensiuni obişnuite
  • o linguriţă ulei de măsline
  • 2 căni bok choy feliată (varză chinezească albă)
  • 2 morcovi tăiaţi fâşii pe lung
  • ½ ceapă tăiată felii
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • o tulpină ceapă verde, tocată
  • 2 linguriţe rădăcină de ghimbir proaspăt, tocată mărunt
  • Sos teriaki la sticlă

Mod de preparare:

Asezonaţi pieptul de pui cu sare şi piper, pe ambele părţi. Pulverizaţi spray pentru gătit într-o tigaie mare, cu capac, apoi puneţi-o la foc mediu, pentru un minut. Puneţi pieptul de pui în tigaie şi lăsaţi-l 5-7 minute sau până ce carnea începe să îşi schimbe culoarea. Întoarceţi pieptul de pui, puneţi capacul şi daţi focul mai mic. Lăsaţi puiul să se facă în suc propriu timp de 12-15 minute sau până se pătrunde. Opriţi focul; luaţi puiul din tigaie, feliaţi-l şi puneţi-l la loc în tigaie, pentru a rămâne cald.

În timp ce puiul se găteşte, fierbeţi 4 căni de apă într-o tigaie medie. Când apa începe să clocotească, adăugaţi broccoli-ul şi lăsaţi-l la fiert timp de 1 minut – suficient pentru a-şi schimba culoarea în verde puternic şi a deveni mai fraged. Scurgeţi-l, dar nu îl clătiţi.

Încălziţi o tigaie mare, la foc ridicat şi adăugaţi uleiul de măsline. Puneţi apoi broccoli-ul, varza, morcovii, usturoiul, ceapa verde şi ghimbirul şi amestecaţi-le în tigaie timp de 3-4 minute, până ce legumele devin fragede şi uşor crocante. Adăugaţi sare şi piper, după gust.

Împărţiţi orezul brun fiert în patru boluri. Adăugaţi peste acesta legumele şi puiul feliat, după care puneţi sosul teriaki, după gust.

Analiză nutriţională per porţie:

 

Calorii Proteine Grăsimi Carbohidraţi
320 34 g 5 g 12 g

Scrieti-va propria parere

Pui cu orez brun

Pui cu orez brun

Încearcă şi varianta mai uşoară a popularelor mâncăruri cu orez – bogată în fibre, de la orezul brun şi de la legume. / 4 portii

Scrieti-va propria parere

10 alte produse in aceeasi categorie