Cos  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Plateste

Oferte speciale

Toate promotiile

Te sunam Noi

Va rugam sa introduceti numarul de telefon, Te sunam in mai putin de 12 ore

Numar :
Intarziere :

Slabiti Usor si Rapid

H24 Sport

FOTBALISTUL NR. 1 AL LUMII* PARTENER GLOBAL IN NUTRITIE HERBALIFE

Ce doresti sa obtii in cadrul parteneriatului cu Herbalife?

     "Vreau sa impartasesc experientele cu produsele Herbalife cu alti oameni, in special cu tinerii care abia isi incep cariera sportiva. Cel mai important, doresc sa fiu sincer despre colaborare. Consider ca Herbalife ofera produse exceptionale, si ca prin utilizarea lor, atletii au un avantaj."

     Forta motrice din spatele Herbalife24 este dr. John Heiss, un atlet titrat care a iubit intreaga viata sporturi precum alergarea cross-country si ciclismul. Propriile sale experiente sportive l-au inspirat pe Heiss si pe echipa sa sa creeze o gama de produse de nutritie sportiva bazate pe stiinta, care pot fi adaptate pentru a sustine ca niciodata inainte:

  • antrenamentele
  • performantele
  • recuperarea.

    Pe parcursul colaborarii cu atlet profesionisti, echipa Herbalife si-a dezvoltat propriile mixuri proteice premium si o gama ampla de produse care a depasit standardele industriei.

    Desi Herbalife24 a fost creat pentru a acoperi nevoile nutritionale ale sportivilor profesionisti, gama este benefica pentru oricine.

Pune pret pe sanatate si fa miscare in mod regulat!

    Dupa cum explica Heiss, „Produsele Herbalife24 pot ajuta si pe cineva care merge la sala dimineata, inainte de munca, sau care se antreneaza la sfarsit de saptamana, pentru a maximiza castigul obtinut in ora respectiva de miscare.

    Indiferent daca faci jogging de placere sau esti atlet de elita, gama Herbalife 24, contine produsele de care ai nevoie pentru a te pregati, antrena si recupera. Find prima linie  de produse de nutritie sportiva 24h din24 de pe piata, nici nu este de mirare ca mai mult de 190 de echipe sportive, atleti si evenimente din jurul lumii folosesc produsele din aceasta gama pentru un maxim de randament.

    Nutritie fara compromisuri pentru sportivi!

    Concentrarea intensa, atentia pentru detalii si disponibilitatea de a investi multa munca- acestea sunt trasaturile ce definesc marii atleti. Acestea sunt, deasemenea, si trasaturile pe care echipa Herbalife le-a folosit pentru a crea prima gama d eproduse de nutritie sportiva: Herbalife24.